Sepia

Marta Glinka 17 marca 2013

Restauracja Sepia mieści się w pasażu na osiedlu przy Powstańców Śląskich. Działa niecały rok. Jej szefem kuchni i właścicielem jest Jędrzej Kraus,  który zdobywał doświadczenie pracując w restauracjach w Sydney. Proponuje gościom kreatywną kuchnię międzynarodową w ciekawej, niekonwencjonalnej odsłonie.  Menu lokalu często się zmienia.  W bieżącym znajdziemy m.in. przepiórkę z kapustą włoską, grillowany filet z halibuta i parfait z białej czekolady i  malin z orzechowym dacquise i czekoladowym musem.

Sepia

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul. Powstańców Śląskich 106 , Warszawa

Telefon: 608 640 105

Strona internetowa: Facebook

Godziny otwarcia:  wt.-piąt. 16:00-22:00, sob-niedz. 13:00-22:00

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Średnie ceny:  dania główne 25-55

Klimat / Atmosfera: na luzie

Dzielnica: Bemowo

 

RECENZJE BLOGERÓW (3)

Oneginetatopa (wrzesień 2012)

Asiathinkshings (sierpień 2012)

Restaurantica.pl (lipiec 2012) by Foodie R

,,

MEDIA ONLINE I DRUKOWANE (1)

Co Jest Grane by Maciej Nowak (lipiec 2012)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

5 odpowiedzi na “Sepia”

  1. Gustaw napisał(a):

    Absolutnie wspaniale jedzenie! Kierunek- Bemowo!!! Warto zdecydowanie

  2. Kuba napisał(a):

    Potwierdzam. Są restauracje i jest Sepia.

  3. Zuza napisał(a):

    Kompozycje składników i smaków- wyśmienite!

  4. Ela napisał(a):

    Choć na Bemowie jadę z Mokotowa, na prawdę warto!!!! Super kuchnia, obsługa, miła atmosfera.

  5. Gabi napisał(a):

    Super miejsce. Górka cielęca rządzi! Jedzcie na Bemowo! Warto

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *