Nowy szef kuchni i nowe menu w Dwie Trzecie

Joanna Mróz 29 stycznia 2015

Restauracja Dwie Trzecie zmieniła niedawno szefa kuchni i wprowadziła zupełnie nowe menu. Nowym szefem kuchni został Grzegorz Nowakowski. Wcześniej pracował w Londynie, a w Warszawie w restauracjach KOM, Flaming&Co. i Amber Room. Ostatnio szefował kuchni w restauracji Akademia. W nowym menu znajdziemy autorskie propozycje Grzegorza Nowakowskiego m.in. sałatę z jagnięciną, ciecierzycą, fetą i cebulą w winie z chili, ośmiornicę z humusem, sałatką tabbouleh, pianą paprykową i salsą z granata czy policzki wieprzowe z puree ze słodkiego ziemniaka, jabłkiem i ketchupem grzybowy. Poza regularnym menu restauracja zaprasza we wtorki na steki, a w środy i czwartki na targ rybny.

grzegorz3 (427x640)

Zdjęcie: Materiały Dwie Trzecie

GDZIE: Restauracja Dwie Trzecie, Wilcza 50/52, Warszawa

STRONA INTERNETOWA: Facebook, www.dwietrzecie.waw.pl

KIEDY: Menu dostępne do końca marca 2015 roku

Tekst sponsorowany

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *