Foodie Week

Foodie Week: Muus, Selavi, Bake My Day

Foodie R 30 września 2019

NOWE MIEJSCA: Nowa wietnamska restauracja Vietlabb otworzyła się w Konstancinie – Jeziornej. Na Ursynowie powstała restauracja specjalizująca się w kuchni włoskiej – Lipari. Bake My Day to nowa cukiernia otwarta przy Puławskiej. Słodkości w połączeniu z winem zjemy w nowej cukierni przy Tamce – Muus. Na Saskiej Kępie od niedawna działa Dobra restauracja z kuchnią bazującą na klasyce francuskiej. Przy placu Małachowskiego czeka na nas Selavi – nowy bar z jedzeniem.

5 MIEJSC NA: W ramach cyklu 5 miejsc na tym razem podpowiedzieliśmy  gdzie w Warszawie zjecie dania kuchni tajskiej, a dodatkowo zapłacicie za nie połowę ceny dzięki aplikacji  Finebite.

 

PISZE SIĘ NA BLOGACH:

Kulinarnie Niepoważni odkrywali proste przyjemności przy polewaniu pizzy sosami w Przyjemności.

Na Ostrzu Języka wybrała się na II Gocławski Festiwal Street Foodu, gdzie próbowała smaków z różnych stron świata.

Foodie Week