Nobu Hospitality to sieć luksusowych hoteli i restauracji, za którą odpowiadają Nobuyuki „Nobu” Matsuhisa, Robert De Niro i Meir Teper. 3 sierpnia został otwarty Nobu Hotel Warsaw, w którym mieści się restauracja Nobu Warsaw. Warszawska filia Nobu jest 46. restauracją sieci i jak do tej pory jedyną w Polsce. Szefem kuchni Nobu Warsaw jest Yannick Lohou, a za sushi odpowiada Artemy Lopatin. Potrawy w karcie to dania nowoczesnej kuchni japońskiej. Znajdziemy w niej klasyczne pozycje znane ze wszystkich restauracji Nobu, takie jak czarny dorsz z pastą miso (Black Cod Miso), seriola z jalapeno (Yellowtail Jalapeno) czy New Style Sashimi. Inne pozycje to przykładowo japońska wołowina wagyu, pstrąg alpejski z shiso, przegrzebki z sosem truflowym i yuzu czy homar w tempurze. Istnieje także możliwość wybrania zestawu degustacyjnego Omakase w wersji Signature oraz Warsaw. Przy Nobu Warsaw działa także Nobu Cafe, serwująca śniadania w godzinach 7:00 – 17:00. Do wyboru jest śniadanie japońskie, polskie oraz francuskie.