Ten wpis dotyczy przewodnika na 2016 r. Z ofertą przewodnika na 2019 r. możecie zapoznać się na stronie Przewodnik GoOut 2019 – specjalna oferta z Warsaw Foodie
Przewodnik GoOut 2016 ma teraz obniżoną cenę. Można kupić go już za 149 zł (zamiast 199 zł).
Dlaczego warto rozważyć zakup? Między innymi dla oszczędności… 🙂 GoOut to dwujęzyczny przewodnik rabatownik do prawie 100 warszawskich restauracji. Do każdej z opisanych restauracji załączono 3 vouchery na dowolne dania główne w cenie 1 zł. Posiadacz przewodnika, który wybierze się w tym roku do jednego z opisanych tam lokali z przynajmniej jedną osobą towarzyszącą, zapłaci tylko złotówkę za tańsze z dwóch zamówionych dań głównych. Wystarczy wziąć ze sobą plastikową kartę GoOut oraz vouchery do wybranej restauracji. W trakcie składania zamówienia nie trzeba uprzedzać kelnera o chęci wykorzystania kuponów, ale trzeba o tym powiedzieć obsłudze zanim poprosimy o rachunek.
Warto również wspomnieć, że do każdej książki dodawany jest kod na 3 darmowe przejazdy po 30 zł do wykorzystania w aplikacji My Taxi (czyli maksymalnie 90 zł).
Kliknij, żeby przejść na stronę wydawcy przewodnika – jeśli wejdziesz z tego linku otrzymasz darmową dostawę od Warsaw Foodie.
Podsumowując:
– przewodnik GoOut 2016 zawierający 300 voucherów do warszawskich restauracji – cena 149 zł (obniżona z 199 zł)
– 3 przejazdy z MyTaxi za łączną maks. kwotę 90 zł – w cenie przewodnika!
– Specjalna oferta dla czytelników Warsaw Foodie – darmowa dostawa kurierska
ZAMÓW TERAZ W OBNIŻONEJ CENIE
I Z DARMOWĄ DOSTAWĄ!
Uwaga! Po kliknięciu w link zwróćcie uwagę czy przy cenie dostawy widnieje kwota 0 zł i pojawia się napis „bezpłatna dostawa od WARSAW FOODIE”.
W jakich restauracjach można skorzystać z rabatów?
Między innymi są to: Aioli, Bazar Kocha, Bistro la Cocotte, Der Elefant, Dom, El Caribe, Focaccia, Kuchnia Funkcjonalna, L’Arc Varsovie, La Ibérica, l’olivo, SUENO Tapas Bar, Solec 44, Varso Vie, Why Thai …
… i 80 innych restauracji. O wszystkich możecie przeczytać na stronie, na której również możecie złożyć zamówienie.
Tekst powstał we współpracy z wydawcą przewodnika GoOut 2016.